Scheiding verwerken

Een scheiding verwerken

In het leven krijgt iedereen vroeg of laat te maken met heftige gebeurtenissen. Dit kan het verlies van een naaste zijn, de confrontatie met een ernstige ziekte of een plotseling ontslag. Ook kunt u te maken krijgen met een scheiding, een reorganisatie ontslag of een organisatieverandering. Moet u een scheiding verwerken of omgaan met een onoverbrugbaar conflict tussen u en uw familie? Rouw en verlies openbaart zich in verschillende soorten en maten en kan nooit met elkaar vergeleken worden. Iedereen maakt zijn eigen proces door en gaat op een andere manier om met de verwerking van intense gebeurtenissen. Gevoelens van verdriet, depressiviteit en verwarring kunnen uw overmeesteren in een periode van rouw. Bij Verlies & Verder bieden wij praktische en emotionele ondersteuning tijdens een lastige tijd in uw leven.

Ons coachtraject voor het verwerken van een scheiding

Is het tijd om uw scheiding te verwerken, maar merkt u dat u het lastig vindt uw gevoelens onder ogen te zien? Bent u op zoek naar een luisterend oor of iemand die u kunt adviseren hoe u verder kunt bouwen aan de invulling van uw leven? Bij Verlies & Verder geloven wij in maatwerk en een persoonlijk verhaal. Iedereen beleeft rouw en verlies op zijn of haar eigen manier. Wij luisteren naar u en proberen zo goed mogelijk te luisteren naar uw behoeftes en wensen. In ons coachtraject staat u centraal en heeft u altijd de regie. Natuurlijk kunnen we u adviseren vanuit onze kennis en kunde, maar wij willen graag van u weten, wat u nodig heeft om uw scheiding te verwerken.

Een gratis kennismakingsgesprek

Bent u geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek? Een kennismakingsgesprek vindt doorgaans plaats via de telefoon. U kunt alles vragen over onze werkwijze, tarieven en het verloop van een eventueel coachtraject. Ook brengen we in kaart hoeveel sessies u ongeveer nodig zult hebben en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als er een match is, kunnen we de sessies inplannen en starten met de coaching. Een traject kan bestaan uit enkele gesprekken, maar ook meerdere maanden of zelfs een jaar duren. Soms helpt het sessies samen met anderen te doen, bijvoorbeeld met familieleden of vrienden. Sociale contacten zijn een belangrijk onderdeel van het leven en het gezamenlijk volgen van coaching kan een goede manier zijn om rouw en verlies te verwerken. Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen? Vul dan het contactformulier op onze website in. We voorzien u zo snel mogelijk van een passend antwoord. Onderin de colofon vindt u ook ons e-mailadres en telefoonnummer, mocht u deze manier van contact maken, prettiger vinden.

Scheiding verwerken