Reorganisatie ontslag

Coaching bij reorganisatie ontslag

Ieder type verlies is heftig. Krijgt u te maken met het overlijden van een naaste, een ernstige ziekte of een reorganisatie ontslag? Moet u een scheiding verwerken, dealen met een organisatieverandering of verliest u een goede vriend of vriendin door een onoverbrugbaar conflict? Bij Verlies & Verder helpen wij u om te gaan met rouw, boosheid, trauma, concentratieverlies en verdriet. Zoekt u een luisterend oor bij de verwerking van uw verlies? Dan bieden wij graag praktische ondersteuning in een tijd, waarin u voor veel uitdagingen komt te staan.

De impact van reorganisatie ontslag

Verlies en rouw door werk wordt vaak afgedaan, als iets onbelangrijks. Zolang u maar gezond bent en omringd bent door mensen die van u houden? Toch kan een reorganisatie ontslag veel losmaken. We brengen per slot van rekening een groot deel van ons leven door op ons werk. Als u dan noodgedwongen moet vertrekken, terwijl u uw werkzaamheden succesvol heeft uitgevoerd, is dat extra zuur. Het kan een aardige tijd duren, voordat u vertrouwen is hersteld en u uw draai weer heeft gevonden. Reorganisatie ontslag is net zo goed een vorm van verlies en rouwverwerking.

Onze werkwijze

Iedereen heeft een eigen verhaal en dat verdient maatwerk. Wij geloven in een serie van coachgesprekken om u te ondersteunen bij uw verwerkingsproces. Hoe lang een coachtraject duurt, is sterk afhankelijk van uw wensen en behoeften. We plannen eerst een intakegesprek om te inventariseren hoeveel gesprekken we ongeveer nodig hebben. Dit verschilt voor iedereen. Soms kan een traject bestaan uit enkele gesprekken, terwijl anderen behoefte hebben aan een langdurige coachrelatie. Lotgenotencontact en gedeelde sessies met vrienden of familie kunnen onderdeel uitmaken van uw coachtraject. Vanzelfsprekend gebeurt dit alleen met uw goedkeuring.

reorganisatie ontslag

Contact opnemen

Via het contactformulier op onze website, kunt u contact opnemen met onze organisatie Verlies & Verder. Wilt u hulp bij de verwerking van uw reorganisatie ontslag? U hoeft alleen uw contactgegevens in te vullen en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een passende reactie. U kunt ook een gratis telefonisch kennismakingsgesprek inplannen om te ontdekken of er een match is. Wij zullen u dan informeren over onze werkwijze, tarieven en het verdere verloop van het coachtraject. Vindt u het fijner een e-mail te sturen of ons gewoon eens te bellen? Dan vindt u onze informatie onderaan in de colofon op onze website.