Organisatieverandering

Coaching bij organisatieverandering

Bij Verlies & Verder zijn we specialist in rouwverwerking. Bij rouwverwerking denken mensen al snel aan het overlijden van een naaste of de confrontatie met een ernstige ziekte. Toch bestaat rouwverwerking in allerlei soorten en maten. Alles dat je leven op een indringende wijze verandert, kan leiden tot gevoelens van rouw, verlies, boosheid en depressiviteit. Wij bieden coachtrajecten aan om, om te gaan met deze intense gevoelens en om u praktische handvaten te bieden. Rouw kan ook het gevolg zijn van een reorganisatie ontslag of organisatieverandering. Moet u een scheiding verwerken? U kunt voor uiteenlopende coaching bij ons terecht.

Organisatieverandering

Werkt u binnen een team en merkt u dat er veel weerstand bestaat tussen collega’s, werknemers en het management of het team en de buitenwereld? Zitten jullie in een periode van organisatieverandering en is het moeilijk om de juiste draai te vinden? Een gemeenschappelijk coachtraject kan uitkomst bieden. Wij ontwikkelden speciaal voor deze situatie de training Wind in de Zeilen. In een training van een dag geven wij tips en tricks om medewerkers effectief om te laten gaan met verandering. We proberen oude gevoelens een plek te geven en de negatieve dynamiek binnen het team een halt toe te roepen. Een gezond werkklimaat is belangrijk voor ons welzijn. De training Wind in de zeilen kost €295 voor een complete dag, inclusief koffie en thee en ons e-book met de titel ‘Het Kompas.’

Persoonlijke coaching

Merkt u aan uzelf, dat u het moeilijk vindt om te gaan met organisatieverandering? Ook dan kunt u terecht bij Verlies & Verder. U kunt bellen voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek of het contactformulier op de website invullen. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we of er een match is en op welke manier wij u verder kunnen helpen. Wij geloven in de kracht van maatwerk en bieden altijd een luisterend oor zonder oordeel. Wij snappen dat ieders verhaal anders is en dat daar ook andere wensen en behoeftes bij komen kijken. Onze coachtrajecten worden volledig afgestemd op uw unieke situatie en kunnen dus ook in duur en intensiteit verschillen. Soms raden wij gedeelde sessies aan, waarin u bijvoorbeeld in gesprek gaat samen met uw partner, familielid of collega. Uiteraard gebeurt dit alleen met uw goedkeuring en houdt u altijd de regie over uw eigen traject. Bij Verlies & Verder geloven we in de kracht van persoonlijke groei, reflectie en aandacht voor elkaar.

Organisatieverandering