Begeleiding

Ja, ik kan wel wat hulp gebruiken nu.

Begeleiding

 1. Verlies van zekerheid in deze tijd

  Corona, een tijd waarin ieder mens geconfronteerd wordt met onzekerheid.

  Ik bied je handvatten en inzichten aan hoe je hiermee om kan gaan zodat je weer rust en perspectief vindt in deze tijd.

  Ontdek hoe je rust en perspectief vindt, terwijl je te maken hebt onzekerheid en impact op je gezin, relatie, werk of je gezondheid

 2. Verlies van je dierbare

  Bij verlies van een dierbare vraagt het verdriet aandacht. Het verdriet is de achterkant van dezelfde medaille, de liefde die je had en houdt voor iemand. Maar die pijn kan ook een impact hebben op andere  gebieden in je leven. Dán zou persoonlijke begeleiding je kunnen helpen naar rust en perspectief.

 3. Verlies van je kind

  Verlies van een kind is een ingrijpend verlies voor ouders en het hele gezin. We verwachten vaak dat we dat binnen het gezin kunnen opvangen. Maar dat is soms wel veel gevraagd. Het kan dan fijn zijn om zelf professionele steun te krijgen, om de rol in het gezin ook weer vorm te kunnen geven. Gezinsbegeleiding is ook een mogelijkheid.

 4. Verlies door suicide

  Omgaan met verlies van een dierbare door suïcide is niet eenvoudig. Een weerwar van gedachten en gevoelens kunnen je in de tang houden. Professionele begeleiding kan je steunen rust te vinden en een perspectief om hier mee om te gaan.

 5. Verlies van je relatie

  Een echtscheiding, is ook een verlies. De toekomst die je met die partner voor ogen had, gaat niet door. In de begeleiding kun je steun krijgen om wat achter je ligt te plaatsen en af te ronden. Communicatievaardigheid te versterken om helder en rustig te zijn bij afwikkeling van de echtscheiding. Inspiratie vinden om je toekomst vorm te geven.

 6. Verlies van werk

  De impact van verses van werk wordt vaak onderschat. Men verwacht dat je direct vol enthousiasme aan het solliciteren slaat. Hoe meer men in staat is wat achter je ligt goed af te ronden, dan is er écht ruimte voor een nieuwe toekomst. Aan de hand van het zoeken naar je ‘sweet spot’ doe je inspiratie op om volgende stap in je carrière te zetten.

 7. Ja, ik wil een afspraak!

  mail naar info@verliesenverder.nl

Begeleiding

Ik zie jou als iemand met een uniek persoonlijk verhaal. Dat verdient een aanpak op maat. Wat ik je bied, is een serie van coachingsgesprekken. Na een intakegesprek, volgt er een gesprek waarin ik je het coachingstraject voorleg en aangeef hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zijn. Een coachingperiode kan 3 maanden, maar ook langer duren. Dat is afhankelijk van wat jij nodig hebt en wat je wensen zijn.

Je leven vindt plaats met je familie en vrienden. Daarom kan een onderdeel van de coaching zijn, om met mensen die belangrijk voor je zijn, samen een sessie te doen. Deze sessie kan gaan over jouw plaats in het gezin of de mate van steun in de relatie met die persoon of personen. Uiteraard gebeurt zo’n soort sessie alleen in onderling overleg.

Een andere mogelijkheid is, dat ik je in contact breng met lotgenoten.

Wat is het resultaat van mijn coaching?

Je vindt nieuwe manieren om om te gaan met wat je bij je verlies tegenkomt en waar je moeite mee hebt. We gaan kijken naar wat je nodig hebt om je veranderde leven opnieuw vorm te geven. Je ervaart op den duur weer rust en kracht in je dagelijks leven.

Na afronding van de coachingsperiode heb je vaardigheden, waar je je leven lang voordeel van zult houden.

Hoe werkt het en wat is het resultaat?

In mijn begeleiding als coach Rouw & Verlies maak ik gebruik van verschillende methoden. Ik ga verlies- én herstelgericht aan het werk.

Methoden van coaching

De verschillende methoden die ik gebruik zijn:

 • cognitieve methode ,
 • expressiemethode
 • gedragsmethode
 • traumaopvang,
 • rituelen
 • rationeel-emotieve therapie (RET).

Lees ook:

Testimonials

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief!